duminică, 17 iunie 2012

Campania umanitara,,Sa fim oamenii...,, sustine de astazi Asociatia Copii Suflete Sperante


      
          "Construieşte Speranţe" este un proiect prin care Asociaţia "Copii Suflete Speranţe" coordonează strângerea de fonduri pentru construcţia la Constanţa a unui centru nou, ultraspecializat, care va reuni sub acelaşi acoperiş cele mai noi metode de tratament din lume pentru recuperarea şi reabilitarea copiilor cu probleme neuro-motorii.

           Statistic, în România sunt cca. 50 000 de copii cu tulburări neuro-motorii grave şi fiecare din ei are nevoie de o speranţă. Pe data de 3 Martie 2012 am lansat campania "50 000 de speranţe" cu scopul de a strange 1 milion de dolari pentru a demara construcţia acestui centru. Una câte una, fiecare speranţă dăruită ne va aduce mai aproape de a oferi acestor copii o nouă şansă de recuperare. Fiecare donaţie vine cu un tricou unic, un simbol al faptului că fiecare dintre noi multiplicat cu 50 000 putem realiza ceva uimitor.

Prin optimizarea costurilor, pentru fiecare donaţie, pentru fiecare tricou, 20 de dolari vor susţine această cauză pentru ca în final să strângem 1 milion de dolari.

Ş I    TU    P O Ţ I     F I    S P E R A N Ţ Ă!
     - recunoştinţa noastră veşnică - şi nu sunt doar niste cuvinte mari - pe site-ul Asociatiei Copii Suflete Speranţe există o secţiune denumită "Cartea Recunoştinţei" în care vor fi publicate toate numele donatorilor. La sfârsitul campaniei cartea va fi retrasă de pe site si publicată într-un exemplar unic fiind ulterior expusă într-o încăpere specială - "Sala recunoştinţei" - din viitorul centru. Peste ani, cei care vor vizita clinica vor regăsi numele noastre într-un catastif prafuit şi vor şti că undeva, cândva, oameni deosebiţi au contribuit la ridicarea construcţiei.
     - gratuit, tricoul de susţinător al campaniei - este un tricou cu un număr unic de la 1 la 50 000.   

    Aceste tricouri nu sunt decât un simbol al omeniei, al sufletelor curate şi îmbrăcând acest tricou nu vei ajuta doar cu bani dar ai şansa să te alături nouă şi să duci mai departe vestea că eşti unul dintre acei români care ştiu să facă un pas în faţă atunci când este nevoie de ajutorul şi înţelepciunea lor.

     - devii automat prieten al asociaţiei în anul respectiv.
Clubul select al prietenilor asociaţiei este format din prieteni, cei mai buni prieteni şi prieteni pe viaţă. Pentru a deveni prieten al asociaţiei contribuţia anuală este de 90 de lei, însă susţinătorii campaniei sunt acceptaţi automat, prin donaţia lor, în rândul Prietenilor Asociaţiei Copii Suflete Speranţe.
cel mai important - satisfacţia si bucuria de a ajuta copii aflaţi în suferinţă.

Donatii in conturile asociatiei Copii Suflete Sperante, CIF 29187595

In LEI:       RO86  RZBR  0000  0600  1400  6227
In EUR:     
RO97  RZBR  0000  0600  1424  2903
In USD:     RO53  RZBR  0000  0600  1424  2919
deschise la Raiffeisen Bank, Constanta, Agentia Farul
Cod SWIFT:  RZBRROBU


5. Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit

- pentru salariati 
(Descarca formularul 230)

- persoane care au realizat venituri independente inclusiv PFA, IF si II, venituri obtinute din dobanzi fonduri investitii, chirii, activitati agricole
(Descarca formularul 200)
6. Redirecţionează 20% din IMPOZITUL pe profit aferent anului 2011
al companiei tale.
5 paşi simpli pentru a dona:
1. descarci contractul de sponsorizare
2. îl completezi cu datele firmei şi suma şi îl trimiţi în format word pe e-mail la info@copiisuflete.ro
3. noi îl imprimăm în 2 exemplare, îl semnăm, stampilăm şi îl expediem cu poşta la adresa indicată
4. te rugăm să ne returnezi unul dintre exemplare cu ambele semnături şi ştampile
5. de indata ce actele sunt in regula se poate proceda la deblocarea fondurilor

       Pentru detalii despre codul fiscal si avantajele unei companii care sponsorizeaza click aici.

Niciun comentariu: