marți, 10 decembrie 2013

Povestea Alexiei-un exemplu viu pentru milioane de romanii


Ce poti sa povestesti despre un copil de doar doi anisori? S-a nascut pe 30 mai 2011 , in Suceava si pana acum cateva luni nu a facut decat sa manance, sa creasca, sa se joace si sa ii bucure pe toti cei din jur cu inocenta si copilariile ei.
Din pacate, din septembrie 2013 totul s-a schimbat… Alexia a fost diagnosticata cuneuroblastom nediferentiat (cancer la glanda suprarenala stanga), o boala crunta ce parea ca nu ii da nicio sansa la viata. Dar ea a demonstrat tuturor ca e o luptatoare, a rezistat la 5 runde de chimioterapie si mai urmeaza 3, pana in a doua parte a lunii Ianuarie. Urmatorul pas il constituie proceduri medicale de investigare a stadiului real al tumorii si in functie de rezultate si de cum reactioneaza la tratament va fi cazul deoperatie si transplant. Ea face tot ce depinde de ea: LUPTA cu chimicalele, cu durerile, cu teama… iar doctorii i-au dat sanse de reusita. De restul ne ocupam noi, familia, prietenii si orice persoana care vrea sa contribuie la viitorul ei.
Pentru cei care doresc sa ofere o bucurie unui Inger o poate face cu toata increderea donand in urmatoarele conturi:
ARUXANDEI ANA MARIA-mama Alexiei
RO71BTRL00701201B31485XX
BANCA TRANSILVANIA
Pentru orice intrebari, sugestii, indrumari, recomandari aveti urmatoarele date de contact:
Madalina Huzum (verisoara Alexiei) responsabila de partea online a strangerii de fonduri:
madalina.huzum@gmail.com, 0735.521.822
Ana Huzum (matusa Alexiei) – pentru chestiunile de pe plan local, din Botosani:
huzum_ana_bt@yahoo.com, 0745.209.064
Ana Maria Aruxandei (mama Alexiei) – in cazul in care e ceva urgent, si trebuie discutat direct cu ea: 0744.926.451
1465761_740668929296133_337137042_o
Poze cu Alexia : 
ale 2  IMG_8171 IMG_8278
ale 3

3 comentarii:

Unknown spunea...

Poate , daca familia si prieteni ar deschide ochii, fetita nu ar mai chinui atat. Uite un exemplu : http://www.vice.com/ro/weediquette-show/stoned-kids

Pacat de copiii care sufera datorita ignorantei parintilor :( .

Anonim spunea...

Bună ziua!
Mergeti cu incredere si credinta si va rugaţi la sfintele moaste ale Părintelui Ilie Lacatusu din Cimitirul Giulesti (Bucuresti),ca este mare facator de minuni si grabnic ajutator al celor bolnavi.Gasiti multe informatii pe internet.

Sanatate multa si Doamne ajuta!

ile spunea...

DACA nu se va renunta la exploatarile aiurite din tara mult mai multi copii vor fi ca acesta si in plus in ultimii 10 ani retelele de telefonie deja au facut victime printer copii-tumori cerebrale muulte muulte si ce daca ca tot mor copii aia,sa dea parintii in judecata medicii spitalele sa ia bani si sa faca pe victimele sau sa se duca in strainatate unde sa li se ia banii si sa revina tacuti si storsi de puteri-pentru ca majoritatea recidiveaza...Pentru citi copii sinteti pregatiti sa stringeti bani? Sau luptati ca sa nu mai faca si alti copii. iN primul rind nu mai lasati mobilele si televizoarele in camerele cu femei gravide...Habar nu aveti ce se intimpla. Nici nu trebuie ...Romanii si mai ales parintii copiilor cu cancer vor face la rindul lor cancere de tot felul ca urmare a stresului durerii si mediului toxic din tara.