miercuri, 15 august 2012

Un an de la realizarea primei campanii umanitare

Acum un an de Praznicul Adormiri Maicii Domnului am început acest drum anevoios si plin de speranță că pot fi de folos acestor copii aflați în grea suferință.Primul caz pentru care am militat si am rugat pe bloggeri si ziariști să scrie a fost cazul pruncului David Irimescu diagnosticat cu tetrapareză spastică-nu-și poate mișca mânuțele și picioarele.Pentru el am reușit să organizăm și un concert umanitar in luna Decembrie 2011 la Teatrul Mihai Eminescu cu sprijinul corului misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ""Ioan Cucuzel" din Iași.
 Pentru al doilea caz am fost nevoit sa creez și blog cazul lui Sebastian Colgiu care a necesitat foarte multă muncă, stres și ore îndelungate în fața calculatorului căutând donatori și oameni cu suflet care să-l ajute.Iar campania a dat rezultate oferindu-se să ne ajute bloggeri de Credință Ortodoxă, Jurnalul Național, Libertatea, postul de TV Kanal D, și Fundația Mereu Aproape pe această cale țin să le mulțumesc.Iar acum Sebastian datorită vouă urmează un tratament de recuperare.
 Cazul trei a fost micuțului Denis Hariga din Botoșani care a avut și el o campanie reușită alăturându-se postul de TV Tele M Botoșani, Ziarul Adevărul de Botoșani, postul de Radio Better FM-Botoșani cât si bloggeri și colaboratori al proiectului.Operația a fost un real succes iar acum Denis se bucură de viață și de minunata lui familie.
 Cazul patru și cinci sunt a doamnei Gabriela Tudorache si Cristian Radea care campaniile lor continuă și sperăm să-i putem ajuta în continuare.
 Cazul șase început de acum o lună este a fetiței Leontina Nicoleta care este la început de drum și sperăm să se facă minunii și în cazul ei.
Ocrotitori acestui proiect sunt:Sfântul Nectarie de Eghina și Sfântul Cuvios David din Evvia.
Aceste lucruri nu le facem spre laudă sau să ne facem publicitate in deșert ci pentru Slava Lui Dumnezeu și a noastră Mântuire.

Vă mulțumesc din suflet tuturor bloggerilor, ziariștilor, donatorilor și vouă tuturor susținătorilor că am putut schimba vieți.

Un comentariu:

Cati spunea...

Foarte frumoase gesturi si evenimente! Domnul sa va dea succes in toate si putere sa daruiti mangaiere celor pe care ii ajutati!