joi, 4 octombrie 2012

Povestea cutremurătoare a unui sportiv de performanta



Te doare capul? Rau? Du-te la doctor, ca s-ar putea sa iti dea un paracetamol.

Asa s-a intamplat cu Florin. Florin Iordache este un baiat de 24 de ani. Face polo de la 7. Culmea, inca ii place. Vrea sa continue si sa se faca antrenor. De fapt, chiar acum e in Danemarca – a intrat la un program de master acolo si face parte din echipa de polo a universitatii. Dupa ce a fost diagnosticat in tara, s-a intors sa-si continue studiile.

Problema este ca la un antrenament, l-a luat durerea de cap. Asa de tare incat a plecat ametit catre casa. A zis ca ii trece daca doarme putin. Gresit. S-a dus la doctor – la urgenta – I s-a recomandat paracetamol. A doua zi, aceeasi durere – iar la doctor – iar pastile. Nicio schimbare. Toate astea se intamplau in Danemarca.

Dupa alte 2 zile, la insistentele parintilor, a luat avionul inapoi spre casa. La Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti s-a descoperit ca are o malformatie arterovenoasa cerebrala. Tratament – 2 operatii de embolizare pe creier – fiecare costand 30.000 de euro.

Prima operatie este programata pe 12 Noiembrie. Pana atunci trebuie stransi banii pentru prima operatie.

Cred ca am uitat unde suntem.. A.. Romania .. Nu, nu suntem muritori de foame, dar 30.000 euro chiar nu sunt la indemana. 60.000 nici atat.

Pentru asta au fost deschise conturile de mai jos, la BRD, Agentia Crangasi, titular Florin Iordache.
EURO: RO94BRDE410SV72450144100
RON: RO11BRDE410SV72449864100


Mai multe detali despre Florin le gasiti pe blogul sau:
http://paracetamolvsbrainsurgery.blogspot.ro/


 

Niciun comentariu: