Activități

Eveniment pentru o inimioara

Caz prezentat Nicol Salvari

 

 Vă invităm, cu mare drag, să petreceți pe data de 09 Iulie 2013 începând cu ora 17.00 o seară specială, sub numele “ Dăruieşte inimioară pentru Niki”, alături de reprezentanții Restaurantului Jubile și ai Asociației “Salvează o inimă”.

Legătura pe care organizatorii și invitații acestei seri doresc să o arate micuței Nicol Șalvari va fi cu atât mai puternică cu cât fondurile strânse din vânzarea biletelor o vor ajuta să meargă în Spania pentru finalizarea tratamentului de vindecare a malformației de care suferă la inimă.
Evenimentul va fi organizat în cadrul Restaurantului Jubile Primaverii Str. Amiral Constantin Balescu, nr.3, Bucuresti
evenimente@jubile.ro 0749.900.999 . Tinuta smart casual.
Rezervările se pot face online pe http://www.jubile.ro/ sau telefonic la numerele de telefon  0749.900.999
Vă aşteptăm cu drag!
Biletul de intrare este în valoare de 99 lei
Vă dorim o seară specială!

Eveniment caritabil:"Pasii spre Lumina Invierii"-Botosani
Caz prezentat Dorinel Tilica

Eveniment caritabil "viata pentru viitor"

Eveniment caritabil "Urscus spre Inviere"
Asociația “Salvează o inimă” în parteneriat cu A.S.C.O.R Suceava vă invită marți 23 aprilie 2013 ora 17:00 la Biserica Sfântul Dumitru din Suceava la concertul caritabil: “Urcuș spre Înviere”,avându-i ca invitați Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul” .Fondurile strânse vor fi donate copilului Albert Pușcașu (4 ani și 6 luni).Bănuți necesari tratamentului pentru recuperarea copilului care este foarte costisitor.

Vă așteptăm cu toată dragostea
!
Eveniment caritabil

Duminică 16 decembrie 2012 ora 14:30 la Teatrul Mihai Eminescu are loc concertul caritabil ""Vin colindătorii"".Concert de colinde susținut de Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei ""Sf.Ioan Cucuzel"",Dirijor Gabriel Corolea.În deschiderea evenimentului va concerta Corul ""Sf.Stelian""-A.T.O.R Botșani.Parteneri a acestui eveniment sunt :Mitropolia Moldovei și Bucovinei și Asociația ""Salvează o inimă"".Sponsori oficiali ai evenimentului sunt Teatrul Mihai Eminescu si Salonul ""Nicole"" din Botoșani.

Dorin Tilica
Am creat blogul umanitar: (http://dorintilica.blogspot.ro/) și am oferit familiei consiliere gratuita cum sa decurga campania lor cu succes!

Leontina NicoletaAm creat:
Blogul umanitar http://leontinanicoleta.blogspot.ro/ pentru acest caz, am oferit indicati pentru conducerea campaniei, am creat banner blog.Cazul va fi preluat si de parteneri nostri.
Va multumim.


Nicole Anamaria
Am creat blogul umanitar http://nicoleanamaria.blogspot.com/ pentru acest caz, idicati pentru conducerea campaniei.banner blog.Cazul va fi preluat de parteneri nostri .Lucia Cristiana
Am modificat blogul umanitar al fetitei desighn,am creat un afiș pentru campanie și banerul pentru blog.
Felicitare 1 Martie


Parohia Timus jud.Botosani
Am creat  pentru aceasta parohie saraca din judetul Botosani:afis,pagina facebook,am pus articolul pe blogurile partenere si am modificat blogul-design

Copii di Glodeanu Buzău
Am creat pt acesti copii afisul, a fost publicat in Pantocrator.ro, Botosaneanul Ortodox, Parohia Esig, Sfinti Prieteni mei, Sfântul Nectarie si Botosanenii.roSi a fost distribuit pe facebook.Vom reveni cu noutati.Tudorache Gabriela
Am creat pentru ea:blog umanitar, prezentarea cazului la postul local, afis campanie umanitara, banner cu text areea, banner blog umanitar si le-am oferit familiei indicati pentru o campaniei umanitara.Publicarea cazului pe urmatoarele site-uri si bloguri:Pantocrator.ro, Botosaneanul Ortodox, Invitatie la Ortodoxie, Radio sufletel, Botosaneni.ro, Ia atitudine, Gazeta de Botosani, Demni.net, Iubesc Icoanele,Radar de media si Razboi intru cuvant.Am scris articol pentru a prelua presa si bloggeri.
Banner blog


Afis umanitar

Afis campanie ROMTELECOM


Iulia Hariga (din pacate a plecat la ceruri ) iar campania continua pt fratele ei Hariga Denis
Am creat pentru el:blog umanitar,causes, pagina facebook,prezentarea cazului la: postul local Tele M in emisiunea ,,De la lume adunate,,,Botoșani necenzurat, Radio Better FM, Botosaneanul Ortodox,Buletin de Botosani, Saccsiv si bloguile colegei Iuliana-Babylenuta, afis campanie umanitară.
Afis umanitar

Nedelca Razvan

Am creat pentru el afis campanie umanitara si banner cu text areea si cazul va fi publicat in decursul zilei de miercuri pe Pantocrator.ro, Botosaneanul Ortodox., Saccsiv,Razboi intru cuvant, Gazeta de Botosani, Altarul Ortodox, Axa. info.ro, 
Banner promovare caz

Afis umanitar


Asociația Ștefan Rădulescu

Afis promovare
Am creat pentru Asociația Ștefan V. Rădulescu  afișul pentru evenimentul din 30 mai 2012.

Vrei ca cei 2% din impozitul de anul trecut să nu ajungă la stat ci să ajute un copilaș?
- Redirecționează 2% prin Formularul 230 dacă ești angajat sau prin Declarația 200 dacă ești liber profesionist
-Redirecționează cea mai mică sumă dintre 20% din impozit sau 3 la mie din cifra de afaceri dacă ai firma proprie.

Ștefan vă mulțumește!
Detali le găsiși pe facebook și pe 


Sabina și Iulia

Pentru a veni in ajutorul copiilor Sabina și Iulia va rugăm să ne unim să facem aceste cauze cunoscute în toată țara!
Vă prezentăm afișul  Evenimentului!
Evenimentul este organizat de Portalul Ortodox Pantocrator.ro vă așteptăm și pe d-voastră să vă alăturați!

Afis eveniment
Salveaza-le copilaria pe facebook -Participă și tu nu fi nepăsător!

Fiecare care primește invitția are marea rugăminte din partea organizatorului să dea cazurile mai departe!
Pe data de 4.02.2012 va invităm ca fiecare să scrie pe blog, site sau în ziarul pe care îl reprezintă.Făcându-le cunoscu-te cazurile șansele sunt mai mari pentru ai ajuta!

Sabina are nevoie de 151.000 de Euro

Conturi pentru donatii:

  • EUR:RO15RNCB0807060963060002
  • RON:RO42RNCB0807060963060001
  • BCR Brasov,sucursala BCR Blumana
  • Stadionului nr 2 Brasov
Mai multe detali despre caz le puteti citi accesand pagina:

Iulia are nevoie de 15000 de euro

Titular cont Hariga Costel
Agentia CEC Ungureni jud.Botosani
Cont Ron-RO72CECEBT2908RONO313279


Date contact: Hariga Costel: 0744177237
Mai multe detali despre caz le gasiți pe pagina:

Diaconul Zarko

Am creat afiș umanitar și pentru Diaconul Zarko pe care l-am trimis familiei acestuia și le mulțumim pentru înțelegerea acordată.Doamna preoteasă ne-a confirmat primirea afișului trimis prin e-mail.Astăzi vom publica și un articol pe Pantocrator .ro și Botoșăneanul Ortodox
Afis umanitar

Cristian Radea Ciprian

Pentru acest tânăr am creat blogul (http://sansapentrucristian.blogspot.com/) și i-am dat unele indicați cum să-și conducă campania pentru strângerea de fonduri.
Am creat afișul campaniei.

Ștefan Szeitz

Pentru Ștefan am creat blogul umanitar (http://sansapentrustefan.blogspot.com/), bannerul campaniei și afișul campaniei și causes S-a publicat povestea copilului pe Pantocrator.ro și campania pentru el continuă.


Afis umanitar
Sebastian Colgiu

Am creat blogul umanitar (http://sebastiancolgiu.blogspot.com/) am dat familiei acestuia unele indicați cum să conducă campania umanitară și s-a realizat și un concert umanitar cu ajutorul Asociaței Auto Sport Event, sa publicat cazul pe Pantocrator.ro și Botoșăneanul Ortodox, Jurnalul Național,Candela lumini, saccsiv, Ramura inflorita, Lupta pentru Ortodoxie,Candela aprinsa,DStoica, Dan Tanasa,Nicoleta TineaGhidul Bacaului, Viseaza zi de zi. .Și am creat si cauza pe Causes ""Sebastian Colgiu"".În campanie ni s-a alăturat și Royal Deals timp de 5 zile sau cumpărat 167 de vouchere a 5 lei.

Afis eveniment-Concert caritabil
David Irimescu
Campania pentru el continuă am reușit pentru el doar să organizăm un concert de colinde în Municipiu Botoșani la Teatrul Mihai Eminescu având ca invitați Corul Sfântul Stelian-A.T.O.R. Botoșani și corul Misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ""Sfantul Ioan Cucuzel""-Iași.
Concertul a avut loc pe data de 11 Decembrie 2011.
Sa publicat cazul pe Botoșăneanul Ortodox

Afis eveniment-concert caritabil


Niciun comentariu: