vineri, 1 august 2014

Un adolescent care luptă cu o boală gravă a promovat Evaluarea Naţională şi a fost admis la liceu


Un adolescent din Botoşani a luat Evaluarea Naţională şi a fost admis la liceu, deşi o boală gravă l-a făcut să lipsească foarte mult de la şcoală. Mai mult, a dat examenele la scurt timp după ce terminase curele cu citostatice şi şedinţele de chimioterapie. Acum, caută ajutor pentru a putea urma liceul. 

Bogdan Lăzăroi este un băiat în vârstă de 14 ani care a aflat, în ianuarie, că suferă de o formă agresivă de cancer al sângelui. Internările repetate la Spitalul de Copii din Iaşi l-au făcut pe Bogdan să lipsească de la şcoală o mare parte din semestrul II, dar, cu toate acestea, a reuşit să promoveze Evaluarea Naţională şi, cu media de admitere de 6,50, a fost admis la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi", din oraşul său. 

Şansele lui Bogdan de a urma liceul depind însă de o internare şi o operaţie la Institutul de Oncologie Pediatrică San Matteo Pavia, din Italia.

Cei care doresc să îl ajute pe Bogdan pot done orice sumă pe o platformă special creată pentru Bogdan Lăzăroi, http://salveazaoinima.ro/campaigns/bogdan-lazaroi/ sau direct în contul mamei băiatului, Elena Lăzăroi. Contul este RO82BACX0000000076129000 (Banca Țiriac) – 0748843517. Toată povestea lui de viață poate fi citită pe site-ul www.helpbogdan.wordpress.com

Niciun comentariu: